Okul Müdürümüzün Göreve Başlama Mesajı

Okul Müdürümüzün Göreve Başlama Mesajı

      

    

23.09.2023 87

    Yeni bir yerde göreve başlamanın heyecanı başkadır. Ne kadar tecrübeli olunursanız olun her zaman yeni hissiyat oluşturur. Bu hissiyatla, Ayşe Nezahat Kurukahveci İlkokulu Okul Müdürlüğü görevine başlamanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Yeni başladığım bu görevin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

      Değerli Müdür Yardımcılarım ve Öğretmen Arkadaşlarım; Yarınlarımızı emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin yetiştirilmesinde en önemli görevi sizlerin üstlendiğini biliyor ve bu kutsal görevde her zaman yanınızda olacağımı bu konuda en büyük destekçiniz olacağımın bilinmesini isterim. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize olan inancım tamdır.

      Bu duygu düşüncelerle okulumuza çalışmaları ile değer katan sonrasında emekli olan Hasan Özer müdürüme,geçici sürede olsa okul müdürlüğüne vekalet eden bu görevi devraldığım Ramazan hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

      Sayın Velilerim; 

      Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yolda bizlere destek olmanız gücümüzü artıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracaktır. Okullarımız çocuklarımızı hayata hazırlayan kurumlar olarak sizlerin iş birliğine ve desteğine her zaman açık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize en kalbi şükranlarımı sunarım.