Temizlik Personeli Alım İlanı

Temizlik Personeli Alım İlanı

Okulumuz temizlik işlerinde çalışmak üzere personel alımı yapılacaktır. Aşağıdaki şartları taşıyan adayların okul idaresine başvurması önemle rica olunur.

04.09.2024 111

 

 

OKULUMUZA İŞ GÜCÜ UYUM PROGRAMI KAPSAMINDA İŞKUR ÜZERİNDEN ÇALIŞACAK 6 TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR.

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) Kuruma kayıtlı olmak, (Kayıt işlemlerini e devlet veya T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ALO 170’i arayarak yaptırabilirsiniz.)

c) 18 yaşını tamamlamış olmak,

ç) Yaşlılık veya malullük aylığı almamak,

d) Program talep tarihinden önceki bir yıl içerisinde ve programın fiilen başlayacağı tarihe kadar yüklenicinin veya bağlı, ilgili, ilişkili ve yan kuruluşlarının çalışanı olmamak,

e) Başvuru tarihinden önceki son bir aylık sürede 5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesi kapsamında sigortalı olarak bildirilmemiş olmak veya sigortalı sayılmamak,

f) Başvuru tarihi itibarıyla 5510 sayılı Kanunun 5 inci maddesi kapsamında sigortalı olarak bildirilmemiş olmak veya sigortalı sayılmamak,

g) Hane gelir şartını sağlamak,( 2 net asgari ücret tutarı yani 34.004 TL’yi geçmeyecek)

ğ) Kurum tarafından sunulan aktif işgücü veya işsizlik sigortası programlarının yararlanıcısı olmamak,

h) İlk ay haftada 5 gün (günlük 7,5 saat haftalık 7,5*5=37,5 saat) sonraki aylar ise haftada 3 gün (günlük 7,5 saat 7,5*3=22,5 saat) çalışacak.

ı) Katılımcılara normal SGK primi ödemesi yapılmayacaktır. Sadece sağlık hizmetinden yararlanacak şekilde SGK girişi yapılacak ( kaza sigortası gibi)

i) Katılımcılar çalıştığı gün kadar ödeme alacaklar.Günlük çalışma ücretleri 566,73TL 

j) Daha önce TYP’ye katılanlar bu programdan da yararlanabilir.

k)Program EYLÜL 2024-HAZİRAN 2025 tarihleri arasında uygulanacaktır.

l) Okulumuzda çalışmak için bu programa ÇEKMEKÖY BEYKOZ ÜMRANİYE SANCAKTEPE ilçelerinde ikamet eden kişilerde başvuru yapabilir.

m) İşkur İş Gücü Uyum Programı için başvuru ilan numarası (183)’tür. Başvuru yapacak olanların ALO 170 hattını arayarak ilan numarasını (183) söyleyerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.